Zoek je steigerhout tekeningen? Ik heb deze gevonden:

Met steigerhout tekeningen kun je zelf meubels en andere kleine projecten gaan maken.

Uit ervaring kan ik je vertellen dat dit echt superleuk is om te doen.

Ik heb zelf namelijk twee linkerhanden, en toch is het mij gelukt om vele projecten – al dan niet in opdracht – uit te voeren.

Ik doe dit naast mijn gewone baan waar ik veel achter een beeldscherm moet zitten.

Ik vind dit zo’n heerlijke afwisseling dat ik mijn huis vol heb staan met zelfgemaakte meubels en zo nu en dan er ook anderen mee help.

Je kunt jezelf er een hoop geld mee besparen, en ik vind het leuk om mensen die niet veel te makken hebben er ook mee te helpen.

Zelf gebruik ik daarvoor de bouwtekeningen uit een bouwtekeningen pakket, verderop daarover meer.

Steigerhout tekeningen voorbeelden:

steigerhout tekeningen

Klik op de afbeelding hierboven om direct nog veel meer bouwtekeningen te downloaden!

 

bouwtekening tafel

 

Voordelen steigerhout tekeningen

Ik noemde al dat je geld kunt besparen door zelf je meubels te maken met steigerhout tekeningen, maar deze bouwtekeningen hebben nog meer voordelen.

Als je van plan bent om meerdere doe het zelf projecten te gaan doen, ook in de toekomst, dan kunnen de tekeningen je ook inspiratie geven. Voor veel mensen is het lastig om te visualiseren hoe het eindresultaat er uit moet komen te zien.

Met de steigerhout tekeningen uit dit pakket is dat geen probleem meer. Je bladert eenvoudig op je eigen computer door het enorme pakket van meer dan 10.000(!) bouwtekeningen heen om  er één uit te kiezen die naar je eigen smaak is.

Op die manier heb je altijd goede steigerhout tekeningen voor handen!

Steigerhout tekeningen downloaden

Het pakket waar ik het over heb komt van Fred schouten. Fred is een doe-het-zelver in hart en nieren en heeft door de jaren heen al die bouwtekeningen die hij gemaakt heeft verzameld in een groot pakket.

Misschien vraag je je af wat je met zo veel bouwtekeningen moet, dat deed ik eerst ook. Totdat ik toch maar besloot om het pakket aan te schaffen. Ik heb er ondertussen al zoveel plezier van gehad!

Al na een paar projecten had ik de kosten er uit, voor mij was het dus puur een kleine investering. In het pakket zitten ook superveel steigerhout tekeningen, je hoeft echt niet bang te zijn dat je daar in te kort komt.

Veel plezier met alle steigerhout tekeningen en laat even in de reacties hieronder weten welke klussen jij op stapel hebt staan.

Ik vind het leuk om van je te horen, alvast bedankt!

Bekijk Direct Alle Bouwtekeningen

Bekijk het bouwtekeningen pakket via onderstaande link. Momenteel is er een kortingspagina actief waar je mooi van kan profiteren. 

>