Van deze bouwtekening tuinhuis heb ik nog steeds veel plezier!

Als je een tuinhuis wilt gaan maken is een bouwtekening tuinhuis geen overbodige luxe is mijn ervaring.

De reden dat ik zelf aan de slag ben gegaan met het bouwen van een tuinhuis is dat mijn vrouw graag een plekje voor zichzelf wilde hebben zonder de afleiding van de kinderen om haar heen.

De vrouwelijk versie van een ‘mancave’ zeg maar 😉 Het grappige is dat als er nu een vriendin langs komt, ze gezellig met z’n tweeĂ«n in het tuinhuisje gaan zitten en ik het rijk in huis alleen heb (Als de kinderen op bed liggen ten minste).

Een win-win situatie dus!

Met dat in het vooruitzicht was het geen probleem om dit tuinhuisje op te bouwen.

De bouwtekening tuinhuis hielp hier natuurlijk ook voor een groot deel aan mee. Ik heb deze bouwtekening tuinhuis overigens uit dit bouwtekeningen pakket vandaan gehaald.

bouwtekening tuinhuis

Als je nog veel meer bouwtekeningen wilt downloaden, klik dan op de afbeelding

De voordelen van een goede bouwtekeningen

bouwtekening tuinhuis

Met de bouwtekening was het erg makkelijk bouwen

Met de bouwtekening was het kinderlijk eenvoudig om als eerste te snappen wat ik wilde gaan bouwen. Het gaf me inzicht in het eindresultaat, maar ook in het bouwproces zelf.

Ten tweede heeft de tekening me geholpen om de juiste inkopen te doen in de bouwmarkt. Je hoeft je niet steeds af te vragen of de materialen die je uitgezocht hebt wel echt nodig zijn. En of je niks vergeet natuurlijk.

Verder kun je het hout alvast in de bouwmarkt op de juiste lengte laten afzagen, waardoor als het ware een bouwpakket ontstaat van de materialen die je mee naar huis neemt. Het mooiste is dat het afzagen in de bouwmarkt ook nog eens gratis is. Ik vond het wel leuk om te zien dat iemand anders zo druk voor mij in de weer was en ik er niks extra’s voor hoefde te betalen 😉

Bouwtekening tuinhuis downloaden

De bouwtekening tuinhuis kun je uit dit pakket halen. Dit is het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten.

Ik ken Fred nu al een poosje en ik maak zelf veel gebruik van zijn bouwtekeningen.

Veel plezier met de bouwtekeningen en laat je even weten in de reacties hieronder hoe het je vergaat? Ik en de andere lezers horen graag van je!

>