Een tuintafel maken? Deze bouwtekeningen heb ik gebruikt:

Een tuintafel maken kan niet zonder goede bouwtekening is mijn mening.

Ik ben zelf ooit begonnen met klussen zonder bouwtekeningen te gebruiken, maar daar was het eindresultaat dan ook vaak naar ūüėČ

En ook met de bouwtekeningen die je gratis op het internet kunt vinden is het niet bepaald makkelijk en moet je wel een geoefende klusser zijn om er een mooi eindresultaat van te maken.

Daarom raad ik ook altijd aan om bouwtekeningen te downloaden als men een tuintafel maken wil.

Eventueel kun je het proberen met onderstaande bouwtekening, maar de bouwtekeningen uit het pakket zijn zoveel gedetailleerder en begrijpelijker.

Tuintafel maken bouwtekening:

tuintafel maken

Klik op de afbeelding hierboven om direct nog veel meer bouwtekeningen te downloaden!

Zo wordt een tuintafel maken wel heel makkelijk

Een goede bouwtekening zorgt er voor dat je geld en tijd bespaard. Je weet namelijk precies wat je allemaal nodig hebt en de kans op fouten bij een tuintafel maken wordt met een dergelijke bouwtekening wel erg klein.

Mij heeft het al een aantal extra ritten naar de bouwmarkt bespaard en ook een hoop ergernis. Waar ik eerst heen en weer bleef rijden omdat ik altijd wel iets vergeten was, ga ik nu met de bouwtekening in de hand naar de bouwmarkt.

Op de bouwtekening¬†staat namelijk precies vermeld hoeveel ik van alles nodig heb en ook nog eens de bijbehorende afmetingen. Zo kan ik in de bouwmarkt het meeste hout al op de juiste maat laten afzagen, wat in de meeste gevallen ook nog eens gratis is ūüėČ

Eenmaal aan de slag dit niet vergeten

Als je eenmaal aan de slag gaat met zelf een tuintafel maken, dan staat op de bouwtekening precies aangegeven waar elk onderdeel moet komen. Zo ben je verzekerd van een stevige constructie en heb je een tafel die nog jaren mee zal gaan.

Als je het dus even niet meer ziet zitten, weet dan dat je iets aan het maken bent waar je nog jaren plezier van gaat hebben. Mij heeft het in ieder geval enorm gemotiveerd om door te zetten.

Naast onze loungeset is de tuintafel maken al het tweede project dat in onze tuin staat te pronken! Ik ben er best trots op dat ik dat zelf heb kunnen maken met dit bouwtekeningen pakket!

Het is even een investering, maar die heb je er soms na één project alweer uit. Want reken maar dat als je eenmaal aan het klussen slaat, je niet meer kan stoppen. De bouwtekeningen maken het zo makkelijk!

Veel plezier als ook zelf een tuintafel maken gaat! Laat je me nog even in de reacties hieronder weten hoe het je vergaat? Tnx!

Bekijk Direct Alle Bouwtekeningen

Bekijk het bouwtekeningen pakket via onderstaande link. Momenteel is er een kortingspagina actief waar je mooi van kan profiteren. 

>