Voor een steigerhout tafel bouwtekening + tips klik je hier:

Voor een steigerhout tafel bouwtekening heb ik lang moeten zoeken.

Ja, je kunt er heel wat op internet vinden, maar er zijn er niet veel die compleet genoeg zijn zodat je de tafel ook nog naar je eigen wensen kan aanpassen.

Want dat was voor mij wel een vereiste.

Hij moest namelijk komen op een plek waar ik niet veel ruimte had en waar de gangbare maten voor tafels niet pasten.

Steigerhout tafel bouwtekening:

steigerhout tafel bouwtekening

Klik op de bouwtekening hierboven om nog veel meer bouwtekeningen te downloaden!

Maak het jezelf makkelijk

Door gebruik te maken van een bouwtekening kun je het jezelf een stuk makkelijker maken. Door zelf een tafel te maken met behulp van een steigerhout tafel bouwtekening bespaar je jezelf niet alleen veel geld, maar ook nog eens een hoop moeite en tijd.

Voordat ik dit bouwtekeningen pakket had aangeschaft, heb ik een aantal klussen gedaan zonder bouwtekeningen. Nou, je wilt niet weten hoe vaak ik voor de zoveelste keer naar de bouwmarkt moest rijden omdat het net niet helemaal uit kwam omdat ik me simpelweg verkeken had.

Gelukkig heb ik daar nu geen last meer van. Ik kies eenvoudig een van de 10.000(!) bouwtekeningen uit het pakket waarop simpelweg een boodschappenlijst en een stappenplan staan. Het foutpercentage is nu bijna naar nul gedaald 🙂

Tips bij de steigerhout tafel bouwtekening

Als je gebruik maakt van de steigerhout tafel bouwtekening, zorg er dan wel voor dat je de goede maten aan houdt. Ga je bijvoorbeeld de tafel iets groter of kleiner maken, wees je er dan van bewust dat je de overige afmetingen ook procentueel mee wijzigt.

Anders heb je kans dat je wijzigingen in de constructie aanbrengt waardoor het geheel veel minder stevig wordt. Het laatste wat je wilt is een wiebelige tafel waarop bij de kleinste aanraking alle borden en bekers rammelen…

Veel tekeningen downloaden

Als je op zoek bent naar goede bouwtekeningen, kijk dan zeker even in dit bouwtekeningen pakket. Zelf gebruik ik het al een aantal jaren en het heeft mij nog nooit teleurgesteld.

Veel plezier met de steigerhout tafel bouwtekening en laat hieronder in de reacties even weten wat je vorderingen zijn, we horen graag van je!

>