Een houten garage bouwen? Gebruik de gratis bouwtekening:

Een houten garage bouwen was iets waar ik alleen maar van kon dromen toen wij nog in ons schipperswoninkje woonden.

Ondertussen zijn we al een paar keer verhuist, en in ons tweede huis kon ik mijn droom van een houten garage bouwen eindelijk realiseren. Ik wilde dat zo graag omdat ik in het bezit was van een oldtimer MG cabrio.

Ik mijn verbeelding hoort daar een houten garage bij, het liefst met een klimop die over de garage heen groeit… 😉

Ik heb de houten garage destijds gebouwd met een bouwtekening uit dit bouwtekeningen pakket. Ik was zo blij dat ik een degelijke bouwtekening heb kunnen vinden, en van het bouwtekeningen pakket heb ik tot op de dag van vandaag nog veel plezier.

Bouwtekening houten garage bouwen:

houten garage bouwen

Klik op de afbeelding hierboven om direct nog veel meer bouwtekeningen te downloaden!

Zo ging het wel heel makkelijk

De houten garage bouwen is niet het laatste project wat ik als doe-het-zelver met behulp van de bouwtekeningen uit het pakket heb gedaan. Ik heb daarna nog een hoekbank gemaakt, verschillende kasten – onder andere voor schoenen- en zelfs nog eens een houten kist voor mijn kinderen.

Met behulp van deze bouwtekeningen wordt het namelijk wel heel makkelijk om je dromen als klusser waar te maken. En ik ben echt geen natuurtalent, sterker nog, ik heb twee linkerhanden.

De garage is er gekomen.

Ik heb er in totaal ongeveer 50 uur in gestoken. Ik heb het in de verloren avonduren gedaan. Het ging misschien niet snel, maar doordat ik met de bouwtekening zeker wist dat ik goed bezig was, had ik er het volste vertrouwen in dat het goed ging komen.

Ik moet zeggen dat het een stuk makkelijker is gegaan dan ik van te voren had gedacht!

Veel meer bouwtekeningen downloaden

Als je ook een houten garage bouwen gaat, en misschien nog wel veel meer doe-het-zelf klussen van plan bent te gaan doen in de toekomst, dan raad ik je dit bouwtekeningen pakket van Fred Schouten echt aan.

Fred is een professionele klusser die door de jaren heen de bouwtekeningen in het pakket heeft gemaakt en verzameld. In totaal zijn het er nu meer dan 10.000(!). Je kunt je wel voorstellen dat je voor elk project op die manier wel de juiste bouwtekening kunt vinden.

Je kunt de bouwtekeningen eenvoudig naar je eigen computer of tablet downloaden en er gebruik van maken wanneer je maar wilt.

Wil je nog steeds zelf een houten garage bouwen? Laat dan even in de reacties hieronder weten hoe het gaat en wat de vorderingen zijn. Ik en de andere lezers horen en leren graag van jouw proces, alvast bedankt!

>