Ga je een konijnenhok bouwen? Gebruik deze bouwtekening:

Toen ik bezig ging met een konijnenhok bouwen, wist ik dat het niet makkelijk zou zijn. Ik wilde wel iets speciaals, omdat je er toch elke dag tegenaan moet kijken. Ik ben daarom voor een goede start op zoek gegaan naar een geschikte bouwtekening.

Ik kwam er achter dat veel gratis bouwtekeningen niet goed genoeg zijn. Het is vaak niet meer dan een plaatje met wat maten er op.

Zelf heb ik destijds geïnvesteerd in dit bouwtekeningen pakket.

Ik heb daar tot op de dag van vandaag nog steeds veel profijt van, en natuurlijk ook toen ik het konijnenhok bouwen ging.

Telkens als ik een nieuw doe-het-zelf project oppak, hoef ik alleen maar door het mapje met meer dan 10.000(!) bouwtekeningen op mijn computer, op zoek naar een geschikte bouwtekening. Met de zoekfunctie vind ik dan in een mum van tijd de juiste bouwtekening.

Konijnenhok bouwen bouwtekening:

konijnenhok bouwen

Klik op de afbeelding hierboven om direct nog veel meer bouwtekeningen te downloaden!

Konijnenhok bouwen volgens ‘De goede route’

Door gebruik te maken van een bouwtekening ben ik er achter gekomen dat elk project een soort van ‘goede route’ heeft. De route wordt aangegeven door de bouwtekening.

Als je ‘maar wat doet’ dan kom je er uiteindelijk ook wel, maar is het eindresultaat lang niet zo mooi en stevig als wanneer je de juiste stappen zet. Misschien klink het op deze manier wat abstract allemaal, maar als je zelf ooit iets in elkaar hebt geknutseld, dan weet je vast wel wat ik bedoel.

Achteraf weet je altijd wat je anders zou doen om het mooier en sneller te kunnen maken…

Dit had je vooraf moeten weten!

Als je een konijnenhok bouwen wilt, en je maakt gebruik van een goede bouwtekening, dan heb je deze informatie niet achteraf, maar juist vóóraf.

Uit ervaring kan ik je vertellen dat dit je ene heleboel ergernis en frustratie bespaard 😉

Soms kan het je zelfs geld besparen, want je wilt niet weten hoe vaak ik voor een klein dingetje naar de bouwmarkt heen en weer ben gereden.

Op een goede bouwtekening staat precies aangegeven wat je allemaal nodig hebt, in welke hoeveelheden en met welke afmetingen.

Bouwtekeningen konijnenhok downloaden

Het bouwtekeningenpakket waar ik het over heb kun je op deze pagina bekijken.

In het pakket zitten meerdere bouwtekeningen waarmee je een konijnenhok bouwen kunt.

Ik raad het je van harte aan en ik hoor graag van je in de reacties hieronder hoe de bouw van het konijnenhok je vergaat!

 

>