Het ‘kantoorpikkie’ en de steigerhout hoekbank tekening ;)

Tijdens mijn zoektocht naar een steigerhout hoekbank tekening ben ik een aantal gratis versies tegen gekomen, maar dat was toch niet helemaal wat ik zocht.

Het valt niet mee om de juiste tekening te vinden als je al iets in je hoofd hebt hoe het moet gaan worden.

Totdat ik bij een bouwtekeningen pakket terecht kwam. Daar heb ik echt een overvloed aan bouwtekeningen gevonden.

Ik heb het hele pakket toen gelijk aangeschaft en heb daar nu nog steeds plezier van.

Telkens als ik een nieuw project begin kijk ik even in mijn voorraad aan tekeningen (meer dan 10.000!) en ik kan gelijk aan de slag.

Je hoort het wel, ik ben er erg enthousiast over.

Maar nu wil ik je eerst wat meer vertellen over mijn ervaring met de steigerhout hoekbank tekening en het hele bouwproces.

steigerhout hoekbank tekening

Klik op de tekening om nog veel meer bouwtekeningen te downloaden!

Mijn ervaring met het bouwen van de bank

steigerhout hoekbank tekening

Achteraf gezien was het heel eenvoudig om te maken…

Toen ik de steigerhout hoekbank tekening voor het eerst zag, wist ik even niet hoe ik er mee om moest gaan.

Het was de eerste keer dat ik een bouwtekening zag met zo veelĀ informatie er op. Maar na een paar minuten bestuderen van de tekening kwam ik er al snel achter wat de bedoeling was.

En achteraf gezien was het heel eenvoudig (dat zul je altijd zien šŸ˜‰ ). Alle maten stonden er namelijk precies op vermeld. Er stond zelfs een soort van boodschappenlijst op.

Ik ben dan ook gelijk met de bouwtekening in de hand naar de bouwmarkt gegaan.

Ik was helemaal niet thuis in de de kluswereld, maar gelukkig stonden alle thermen van de benodigde onderdelen allemaal op de tekening vermeld.

Daardoor kon ik de medewerkers van de bouwmarkt gelijk precies duidelijk maken wat ik nodig had.

Besparen met de steigerhout hoekbank tekening

Wat ik toen ook heb laten doen is al het steigerhout op de juiste maten laten zagen die op de steigerhout hoekbank tekening stonden vermeld. In de bouwmarkt waar ik was kon dit gewoon helemaal gratis, wat natuurlijk ideaal is.

Toen ik eenmaal weer thuis was kon ik gelijk beginnen met het in elkaar zetten van de bank. Toen hij eenmaal klaar was was ik zo trots op mezelf! Ik had niet gedacht dat ik zoiets moois kon maken als ‘kantoorpikkie’.

Ik raad je wel aan om even met een vijl of schuurpapiertje alle scherpe hoeken en randen bij te werken zodat er geen splinters meer zitten en niemand zich er aan kan bezeren. Om het geheel een persoonlijk tintje te geven heb ik het nog mooi afgelakt in een okergele kleur.

Dit paste wel goed in het beach-thema van onze tuin. Mijn vrouw heeft nog ene paar mooie relaxte kussens er bij gekocht in een bijpassende kleur en het plaatje was helemaal af. Nu twee seizoenen verder hebben we er nog steeds erg veel plezier van!

De tekening direct downloaden

Als je ook op zoek bent naar een steigerhout hoekbank tekening, dan kun je die hier downloaden.

Het is een heel pakket, maar als je eenmaal aan de slag gaat met klussen, dan ben je zomaar met het volgende project bezig.

En ik spreek uit ervaring šŸ˜‰

VeelĀ plezier met bouwen en ik hoor graag in de reacties hieronder hoe het je vergaat! Fijne dag!

>